"მამას პური" უკვე 1 წელია ჭვავის ფქვილისგან ნატურალურ პურს ამზადებს. თავისი გემოვნური თვისებებითა და არომატით მამას პური უნიკალური პროდუქტია. პირველ რიგში, უნდა ითქვას, რომ პური მზადდება ქართული, ადგილობრივი ცეხვილი ჭვავის ფქვილით, რომელიც სავსეა მინერალებით. პურს არ ემატება არანაირი საკვები დანამატები. პური ფერმენტირდება თბეზე (ამჟავებულ ცომზე) და მის მომზადებას არაუმეტეს 4 დღე სჭირდება. მამას პურის შექმნის იდეა, უკავშირდება ისეთი პროდუქტის შექმნას, რომელიც სრულად ერწყმის ადამიანის ორგანიზმს. როგორც თავად ფერმერმა თქვა, პურში არის ჯანმრთელობის საიდუმლო, ადამიანებმა ისეთი პური უნდა მიირთვან, რომელიც მართლაც არის “ჩვენი არსობისა”. მართალია მამას პურის შექმნის პროცესი დიდ მოთმინებასა რუდუნებას მოითხოვს, მაგრამ როდესაც შედეგად ვიღებთ 100% ნატურალურ ცეხვილი ჭვავის პურს, რომელიც იზილება ადგილობრივი წყაროს წყლითა და ემატება ფერმენტირებული საფუარი მოთმინებად ნამდვილად ღირს.